Συμμετοχή στην έκθεση MEDWOOD 25/04/2010

Συμμετοχή στην έκθεση MEDWOOD 25/04/2010

Την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 έπεσε η αυλαία της έκθεσης MEDWOOD η οποία πραγματοποιήθηκε στο νέο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.
Η μεγάλη έκθεση για το ξύλο, τα υλικά επιπλοποιίας, τη δόμηση, την διακόσμηση και την καινοτομία ουσιαστικά πρωταγωνίστησε για 4 ημέρες όλος ο κόσμος του ξύλου βρέθηκε εκεί προμηθευτές, έμποροι, κατασκευαστές,αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, σχεδιαστές, οι οποίοι έδωσαν ηχηρό παρών, εκφράζοντας παράλληλα τον εντυπωσιασμό και την ικανοποίησή τους τόσο για την άρτια διοργάνωση όσο και για την ποιότητα των εκθεμάτων αλλά και την αξιόλογη εικόνα που έδειξαν οι συμμετέχουσες εταιρίες.
Η συμμετοχή της Roto-Eurotechnica έκανε αίσθηση τόσο για την υψηλή αισθητική του περιπτέρου της
όσο και για την παρουσίαση στην Ελληνική αγορά των τελευταίων επιτευγμάτων της Ευρωπαϊκής αγοράς εξαρτημάτων για εξωτερικά κουφώματα και εσωτερικές πόρτες.

Μεγάλη εντύπωση έκανε η νέα ηλεκτρική κλειδαριά ΕΝΕΟ Α της Roto που δίνει λύση στις κύριες εισόδους πολυκατοικιών αφού κλειδώνει σε 3 σημεία και όχι μόνο σε ένα όπως μέχρι σήμερα.
Επίσης στο περίπτερο της Roto-Eurotechnica οι επισκέπτες είδαν τις τελευταίες προτάσεις στους μεντεσέδες εσωτερικών πορτών και εξωπορτών DYNAMIC 3D – CAB R 3D της SFS Intec με δυνατότητα ρύθμισης σε τρεις διευθύνσεις ( 3D )
Και φυσικά τους μηχανισμούς κουφωμάτων ROTO με το σύστημα DESIGNO να κλέβει τις εντυπώσεις.