Ολοκληρωμένη πρόταση

Ο σκοπός της Roto-Eurotechnica είναι μέσα από αυτήν την διαδικασία να βοηθήσει τους Έλληνες κατασκευαστές κουφωμάτων να αναβαθμίσουν ουσιαστικά την ποιότητα των προϊόντων τους καθώς επίσης και να τα καταστήσουν συμβατά με τις απαιτήσεις της κατά CE σήμανσης που είναι υποχρεωτική από 01-02-2010 σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η όλη διαδικασία , το τεχνικό εγχειρίδιο καθώς επίσης και τα διάφορα έντυπα τα οποία θα πρέπει να τηρούνται είναι στην Ελληνική γλώσσα γεγονός που καθιστά όλη την διαδικασία πολύ εύκολη και άνετη και ταυτόχρονα αναβαθμίζει την παραγωγική διαδικασία της κατασκευής των ξύλινων κουφωμάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας
E-mail: info@eurotechnica.gr
Τηλ. : 2310-796950
Fax : 2310-796783

 

Το σύστημα CE plus καλύπτει όλους τους τύπους κουφωμάτων όπως ανοιγόμενα-ανακλινόμενα, συρόμενα, κυκλικά, τραπεζοειδή , συρόμενα βαρέως τύπου, πτυσσόμενα ( Φυσούνες ), φεγγίτες ,τους μεταξύ τους συνδυασμούς καθώς επίσης και εξώπορτες.

Η εταιρία μας μετά από επίπονες και συστηματικές προσπάθειες κατάφερε έτσι ώστε το κόστος της όλης διαδικασίας να είναι εξαιρετικά προσιτό για το κάθε Έλληνα κατασκευαστή.

Για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε και εσείς το CE για τα προϊόντα σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας και να σας ενημερώσουμε σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και το σχετικό κόστος.